Kontakt

Smidig, lätt och effektiv solenergi

Solskenskompaniet är din partner för en smidig övergång till solenergi. VI förstår att övergången till solceller kan kännas utmanande, med vår expertis och vårt engagemang går det smidigt och lätt.

Vi tar hand om allt, från början till slut. Vårt första steg är att göra ett personligt kundbesök för att förstå dina behov och önskemål. Vi tar sedan dessa faktorer i åtanke är vi planerar och designar din solcellsanläggning. Varje steg är skräddarsytt för att passa din fastighets förutsättningar och dina krav på energiproduktion.

Efter att vi har utformat den bästa lösningen för dig så presenterar vi en tydlig offert. Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig så trygg och välinformerad som möjligt och förklarar noggrant så att du ska känna dig trygg i ditt beslut.

När det är dags för installationen så tar vårt team av erfarna installatörer sig an installationen och från monteringen av solpanelerna till kopplingen av elsystemet så ser vi till att allt går smidigt och enligt plan.

Innan vi lämnar er en färdig solcellsanläggning så säkerställer vi att allt är korrekt utfört och att din solcellsanläggning är driftsatt. Vi strävar efter att inte bara installera solcellerna utan att skapa en hållbar energilösning för dig och din fastighet med dig som kund i fokus.